Post by precysitditi on Feb 23, 2022 14:23:53 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Age Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Age Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Витривалість генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Ice Age Adventures 2022 version ▞▞▞
граю в уже давно,дійшов до цього кінця гру, на вулкані ,і сталося чудо-збилось все на початок.Дійшов тепер до тропіків-те саме! Тож робити щось, а то отримується що,ви створили гру для того,щоб продавати жолуді за реальні гроші. Зірочка з дуже великою натяжкою
Понравилась,но після переустановки треба починати все з початку або як?і не грузиться.
Дуже дуже класна гра я дуже люблю в її грати
прошу виправити помилку, коли корабель прибув до завдання, гра зупинився і завис...
Коли ти подорожуєш різними світами і повертаєшся на головний острів, він завмирає, і мені доводиться виходити і починати все спочатку
Гра супер . Добавляйтеся . Мій код 396603f
Крута гра я граю завжди навіть у душі
Робітники цієї гри ,будь ласка, так щоб ця гра ніколи в житті не глючила вас сильно благаю
Гра вау, навіть графіка чудова, але вона продовжує мерзнути, не даючи мені рятувати тварин. Будь ласка, у грі має бути більше способів отримати багато жолудів, крім реальних грошей, тому що не всі мають гроші, щоб витратити. Тому, будь ласка, виправте це особливо шлях не тече.
З'єднання з інтернетом є!!!!Але у вашій грі чомусь завжди пише навпаки,скільки ще буде так глючити
Ice Age Adventures Eventyr nyum
Що за прикол? Обновилась і все збилосб. Треба все спочатку, а залишилося два острова. Як відновити гру?
Це приємно, але щоразу, коли я йду, замерзає.
Я дуже люблю цю гру, і я б поставив 5 зірок, але вона продовжує закриватися, коли ви потрапляєте до частини виру з білкою, і це відстойно. Тож виправте це і 5 зірок! Оновлення: він продовжує застрягати від острова до острова! Допоможітьпппп!! Оновлення від 05.01.2022 взагалі не відкривається!! Каже, що має ПОМИЛКУ!
гра завжди зупиняється на одній стадії, я не можу піти далі, щоб грати в неї.
Ice Age Adventures ጀብዱ elks
Ця гра вилітає, і давно не було жодних оновлень. Я надіслав їм електронний лист, але відповіді немає.Не можу забрати свій предмет події, який я виграв, він заморожений і постійно говорить «Спробуй пізніше або збери, і він не спрацює
продовжував намагатися (5 разів) відкрити Новий Сноуінгтон. він вкрав мої ягоди і не відкривав. підтримка не допомогла і проігнорувала 5 листів.
ви сказали, що виправили деякі відомі помилки, але тепер я не можу оновити свої чаші з ягодами або раковиною, допоможіть будь ласка!!!!
Я знаю, що ви читаєте це, чи можете ви оновити цю гру, тому що вам вона дуже подобається, і, будь ласка, виправте помилки, я сподіваюся, що це шанс, що розробник прочитає це, я дуже сподіваюся
Я дуже люблю цю гру і маю великий прогрес. Проте трапляється багато помилок, я навіть не можу продовжувати свою пригоду, бо вона раптово припиняється. Ви можете щось зробити з цим? Я зміню свою ставку, якщо ви це виправите.
Розробник покинув цю програму!! Все одно цікаво грати.
Чи може знадобитися більше часу, щоб почати? Я грав більше 5 хвилин і все одно не міг нікуди дійти. найповільніша і нудна гра, в яку я пробував грати. якби ви могли отримати менше 1 зірки, я б поставив її
класна гра але почала завісати
Класна і захоплюючкова гра Тільки Шкода Щолуді на Початка Потрібно Використовування
НО СЛИШКОМ МНОГО ДИАЛОГОВ.
Більше не буде нових об’єктів чи тварин. Є більше збоїв і немає Сервісу. Сподіваюся, незабаром буде оновлення.
Швидко надоїдає
Я дав буксирні зірочки, тому що їм потрібні ягоди, щоб знищити дерева, ви повинні переконатися, і спочатку потрібно багато годин, щоб завантажити, мені потрібно 2 дні, щоб завантажити, будь ласка, переконайтеся
Гра вилітає щоразу, коли ви виконуєте завдання. Поки що пройшов місяць.
STAR: Super Tricky Amazing Run आर्केड गेम rtqk
Дай мені свій номер телефону Оля Майстренко ти ноль
Я люблю ігри. Зрозуміло, що вам потрібно прослухати гру, а потім додати її, щоб вона завантажилася
Ice Age Adventures রোমাঞ্চকর rzxq
Я люблю цю гру і багато, але я втратив свій прогрес, як його можна відновити для мене, я зробив більше сотні тварин
Це було чудово, поки не стало дуже повільно, а під час перезавантаження з’явилося спливаюче вікно з повідомленням про оновлення. Перехід за посиланням веде на цю сторінку без доступних оновлень. Дуже засмучує.
Ice Age Adventures Adventure ngxq