Post by precysitditi on Feb 23, 2022 14:20:47 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Find The Differences - Spot it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Find The Differences - Spot it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daug išteklių įsilaužimo ▞▞▞
▞▞▞ Find The Differences - Spot it 2022 version ▞▞▞
taip
Ši programa yra labai juokinga, aš nesidžiaugiau daug laiko, kurį praleidžiu, man patinka žaidimas
Tai neleidžia man spustelėti skirtumo, kol jis nepasirodo
Find The Differences - Spot it თავსატეხი kcx
Tai labai smagu ir tai puikus iššūkis ☺️
Šis žaidimas yra geriausias žaidimas pasaulyje! Man patinka šis žaidimas, kol privalau žaisti šį žaidimą kiekvieną dieną!
Tai gerai, aš esu sužavėtas
틀린 그림 찾기: 퍼즐 퍼즐 osn
Programėlė nuostabiai smagi! Man patinka, kai pasirodo sunkūs lygiai, tai sudėtinga, bet vis tiek smagu. Labai tikiuosi, kad jis atnaujins daugiau lygių!
galbūt
கண்ணு வலி
Man tai patinka, bet manau, kad tai nėra lengva
Man tai įsimintinas žaidimas. Tai gražus žaidimas. Man patinka šis žaidimas. Tai žaidimo atmintis visiems. Tai naudinga mūsų smegenims. rasti skirtumą, žaidimą labai malonu žaisti. Tai geras žaidimas. Vaikai gali žaisti šį žaidimą.
😊😊✌️✌️
Gerai
Найди отличия: Головоломки Головоломки ltt
Tai labai geras žaidimas ir iššūkis!!👌👌
Tiesą sakant, tai geriausias laiko praleidimo žaidimas☺️
Puiku 😊
supr
nikas 😘
Labai geras žaidimas
Prastas blogas pasaulio žaidimas
Šis žaidimas yra toks nuostabus, kad ten taip pat yra mano mėgstamiausių vietų, kuriose yra gražus žaidimas. Manau, kad jūs dirbate gerai dėl šio žaidimo ir noriu, kad jūs vis daugiau ir daugiau sunkiai dirbtumėte. Šis žaidimas turi tiek daug lygių, kad net negalėjau pagalvoti, kad myliu šį žaidimą. Prašau, sunkiai dirbkite dėl šio žaidimo ir paverskite jį visame pasaulyje žinomu žaidimu. Pirmą kartą pamačiau tokį nuostabų žaidimą ir negaliu patikėti, kad jame yra 1000 lygių! Aš GA tokia graži👌👌👌👌👌👌☺️☺️
labai gera grafika. kai kurie tokie žaidimai yra tokie neryškūs, kad nematote nuotraukų
Niekaip ne taip, aš jį įdiegiau, bet rodo, kad reikia įdiegti dar kartą, dėl to praradau daug duomenų, bet jis neatsako
Super žaidimas vaikiškame gaubte, naudingas smegenims
Labai blogas žaidimas, ypač tingus 😢😭
Tai naudinga akiai, nes akis priverčia kiekvieną daiktą pamatyti skirtumą
super.....
Find The Differences - Spot it پزل aoee
😐
Noriu išmokti skirtumo 🤭🤭😍❤️
Tai tuščias žaidimas, bent jau jis taip pat nebuvo atidarytas
Lėtėja 😠😠
Atsisiuntimo greitis yra labai blogas......
šaunu praleisti laiką
Man patinka šis žaidimas!! Aš galiu rasti viską!Šis žaidimas yra labai įdomus, sunkus ir lengvas😘
Šis žaidimas geresnis
Man labai patinka šis žaidimas
Kai kurių skirtumų nepavyko pastebėti, bet negalėjo patikrinti, ar tai tikrai skirtumai, kurie buvo praleisti. Būtų gerai, kad šie praleisti skirtumai būtų tikri. Kitu atveju tai yra viena iš geriausių „Rasti skirtumų“ programų, kurias žaidžiau. Ačiū!
man tai patinka
Tai yra 4, nes aš esu bgeaner taip oooooo 2 žaidėjų dalykas yra haaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrd LOooooooo
Vaikai gali žaisti šį žaidimą be jokio dėmesio 😂
Ar prireiks metų, kol atsisiųsite 3 skyrių? Baigiau pirmuosius 2 skyrius, o trečiasis skyrius atsisiunčiamas ir toliau, o kai paspausiu tą sukamąjį klavišą, tai rodo, kad atsisiunčiant skyrių išbandykite linksmąjį režimą.
Daug malonumo
🙀🙀😲😒
Best Fiends - Match 3 Puzzles სხვადასხვა dqyg