Post by precysitditi on Feb 23, 2022 14:17:41 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle igra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle igra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo vse ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle igra 2022 version ▞▞▞
Preveč oglasov
Številnim dodatkom.... tam kjer 10 v 1 min... popolnoma patetično 🙄
dobra igra, vendar občasno preneha delovati
Mõistatusmäng Strateegia pdwr
vedno gre za napake!
predolgi oglasi
Rad igram igro, vendar preveč oglasov, včasih kar obupam in zaprem aplikacijo.
V redu
Pravkar sem prenesel. Ni tako, kot da se je spomnim. Nekaj je drugačnega..a ne morem postaviti, kaj je. Še naprej bom igral in videl, če bo bolje.
Lahko se še izboljša.
To je lepa igra. Večkrat sem jo igral. To je dobra igra za prehod časa.
Prej sem to ocenil s 3 zvezdicami, zdaj pa sem eno odstranil. Igra je dolgočasna, v njej ni mogoče postati boljša. Igra je lahko končana v prvih nekaj potezah, saj vrže 9 ploščic, pogosto dve naenkrat. Tudi če med pripravo pijače ustavite igro, se ob ponovnem zagonu prikaže oglas. Zdaj odstranjujem.
zapravlja čas in tudi moj sin se lahko igra. oglasi po vsaki igri. ampak je zastonj, tako da je v redu. želim si, da bi imela izzive. tako bi bilo bolj zanimivo.
Všeč mi je igra, vendar potrebuje izboljšave, res je moteče, ko igra postavlja bloke, ki se fizično ne morejo prilegati mreži, preveč je velikih blokov, ki se delijo vedno znova, prosim, malo poglejte to, ker Obožujem to igro in jo igram vsak dan (večkrat)
Jogo de quebra-cabeças Estratégia gwj
Ni možnosti, da kos obrnete, da se prilega na mesto, in ni pomoči ali vzvratne, ko ugotovite, da ste ga postavili na napačno mesto. Prav tako bi bilo dobro imeti eno ali dva kvadrata v obe smeri.
Včasih sem oboževal to igro, vendar po nedavni posodobitvi ne more dobiti več kot 1000 točk, ker igra nenehno daje 3x3 polja. Ni več zabavno m
Prosim, dovolite mi, da plačam, da odstranim oglase, tudi zdi se, da ne morem odpreti strani z nastavitvami. Kliknem na prestavo, vendar se nič ne zgodi
Preveč dolgih oglasov moti igre. Če se ne bo izboljšalo, ga bom odstranil.
Cooking Craze: Restaurant Game Arkaadmängud wiu
neverjetno je, da ta igra zasvoji in dobesedno sem navdušen nad njo, da se tako zelo zabavam.
Igra je bila včasih zabavna. Zdaj vam vedno daje preveč velikega bloka, ko nimate prostora.
Kalibracija je daleč. Prosim popravite
ta lil igra je v koraku z MENI!!😆 To pove veliko! daje mi priložnost, da se osredotočim na nekaj, kar ni tako pomembno, a tudi ne povsem neumno, dovoli mi, da se malo vrtim okoli in mi olajša misli, če sem mučen, samo odlično odvrne pozornost od vseh 'jajc v zraku' N je tudi zastonj, tako ... ne morem premagati 😉
Všeč mi je ta igra, lahko jo igram cel dan in velikokrat si želim, da bi bilo več iger brezplačnih
Igra mi je všeč in se mi zdi zasvoji. Vendar je nezmožnost obrniti ali obrniti računalnike zmedeno. Skrajšanje igre in konec življenjske dobe igre. Nato vam dajo priložnost za igranje - 🤨- če gledate dolgo 30 sekundno reklamo. Potem ni dobrega Pcsso, ki bi te spet ubil.
Igra nam je pred koncem dajala 2. priložnosti, zdaj pa dobimo le oglase, včasih glasne. To je zanič za nas, ki poskušamo biti tiho.
Od 15 iger vas prvih 5 ubije skoraj v trenutku in imate srečo, da 1k zdaj ni vredno več igrati
ne gremo samo ven
lep čas. malo preveč oglasov.
Približno 1000-2000 točk vam daje številke, ki jih je nemogoče rešiti, samo za gledanje oglasov. Ali je storjeno z namenom ali ne idk. Zaostajanje
Joc de puzzle Strategie tths
Pojavni dodatki me norijo.
ne prenesite te igre, ker je neumna in neumna in sovražim to igro in ta igra je tako frustrirajoča, da nikoli ne morem storiti ničesar s to neumno neumno stvarjo, zakaj so naredili to igro!.
V redu je, vendar kar naprej mrzli in prinaša yoo v različne aplikacije
zabavno, vendar oglasi malo prepogosto. raje kupi.
Nenehno dobivam oglase, iz katerih ne morem izstopiti, in naredi tako, da ne vidim, katere bloke imam.
V redu. Lahko uživa v igri
Hiter tempo. Svetle barve je enostavno videti. Vzame ta dolgočasen čas. Zaradi virusa.
Preveč reklam.