(Android) Hustle Castle: Medieval games εξαπατά άπειρους πολύτιμους λίθους
Feb 23, 2022 14:08:14 GMT 8
Post by precysitditi on Feb 23, 2022 14:08:14 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά άπειρους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
4 αστέρια γιατί δεν μπορώ να βρω αγώνα τουρνουά το μόνο πράγμα που απογοητεύτηκα από το υπόλοιπο παιχνίδι είναι φοβερό, απλά βάλτε το matchmaking στα τουρνουά, ευχαριστώ
Είναι σαν το fallout shelter αλλά με σπαθιά xD.....κατεβάστε το
Το Hustle castle δεν λειτουργεί, λέει λήψη της τελευταίας έκδοσης αλλά τίποτα για λήψη
Παρακαλώ διορθώστε το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό που κολλάει και αδειάζει πολλή μπαταρία και κάνει το τηλέφωνο πολύ ζεστό σαν να παίζω τόσο έντονο παιχνίδι όπως το pubg. Μειώστε τον χρόνο χρήσης της οθόνης. Διορθώστε το το συντομότερο δυνατόν. Δεν μπορώ να παίξω.
Trash game, πάρα πολύ p2w στην αρένα. Πώς στο διάολο ετοιμάζομαι ενάντια στο p2w, έχουν θρυλικό και δεν έχω καν θρυλικό.
Το παιχνίδι κάποτε ήταν υπέροχο και ήταν το παιχνίδι μου για κινητά, αλλά πραγματικά κατέβηκε. Με τη νέα προσθήκη συμμαχίας, οι προγραμματιστές έδειξαν τι είναι αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, αν δεν αγοράζετε τις "ειδικές προσφορές" τους (που παρεμπιπτόντως, αν συνδεθείτε για να παίξετε σήμερα, υπάρχουν 11 από αυτούς) δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τους παίκτες που ξοδεύουν μετρητά. Πραγματικά αυτό το παιχνίδι έχει γίνει ένα παιχνίδι πληρωμής. Ακόμα θα παίξει το παιχνίδι, αλλά δεν θα ξοδέψει άλλη δεκάρα.
Αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού κατασκευής και επίθεσης. Καταρχήν, τα γραφικά είναι καταπληκτικά. Αντί για κτίρια, χτίζετε και αναβαθμίζετε δωμάτια στο κάστρο. Υπάρχει pvp και self play που είναι αρκετά διαφορετικά από ό,τι έχετε δει αλλού. Πολύ, πολύ διασκεδαστικό! Απολαύστε το οικογενειακό δωμάτιο! Το καλύτερο δωμάτιο στο κάστρο.
Ένα ακόμα pay to win παιχνίδι.αν δεν έχετε σκοπό να πληρώσετε μην κάνετε τον κόπο.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, που παίζεται εδώ και δύο χρόνια. Το θέμα που έχω είναι ότι έχει πολύ αργό χρόνο απόκρισης. Πολλά προβλήματα διακομιστή. Αν οι προγραμματιστές έπαιρναν χρήματα και αναβαθμίσουν τον διακομιστή τους, το παιχνίδι θα ήταν πολύ καλύτερο.
το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. αλλά αν θέλετε να κατανοήσετε τους κανόνες μην μπείτε στον κόπο να ζητήσετε υποστήριξη παιχνιδιού. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν ιδέα. Έπαιξα πάνω από ένα χρόνο. στην 4η προσπάθειά μου για υποστήριξη μου απάντησαν 10%. Στη συνέχεια, όταν ζήτησα διευκρίνιση, ενημερώθηκα ότι η μισή απάντηση των 5 προτάσεων που πήρα ήταν μια εξαντλητική εξήγηση. Ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι αυτό το άτομο να κάνει πραγματικά εξαντλητική δουλειά. το παιχνίδι είναι σύντομο. ολοκληρώνεται εύκολα σε 6 μήνες. και μετά από πάνω από 14 μήνες δεν έχει προστεθεί τίποτα νέο.
Η τελευταία εκδήλωση είναι η χειρότερη αμοιβή για να κερδίσεις την περίπτωση του παιχνιδιού για κινητά..... αυτό είναι εξωφρενικό.....
Εξαιρετικό 👌👍👌👍👌👍👌👌👌👌👍👍👍
Το μόνο πρόβλημα που έχω με το παιχνίδι είναι. Δεν έχει σημασία πόσο ανεβάζω τους χαρακτήρες μου, είμαι πάντα ένας από τους παίκτες με τη χαμηλότερη δύναμη σε λειτουργία αρένα. Πώς προορίζεται να αρχίσετε να κερδίζετε τις μάχες της αρένας όταν είστε συνεχώς στον πάτο, ανεξάρτητα από το πόσο χτίζετε τους χαρακτήρες σας. Οι προγραμματιστές πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Σε ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ σας
👎👎👎
Πολύ ωραίο αλλά πώς κανείς αναζήτηση τον παιδί που θες εσύ;;
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές όταν διεκδικείς ένα επίτευγμα στο γεγονός του Σαββατοκύριακου, μηδενίζει τα νομίσματά σου. Αυτό είναι ένα σημαντικό αντίκτυπο για ένα χρονομετρημένο συμβάν.
Πολύ ωραία ενημέρωση.όλα τα καταστήματα είναι ξεπερασμένα και το πιο πρόσφατο ενημερώθηκε το κατάστημα της επικράτειας της φυλής έχει πλέον περιοριστικό κόστος, η τιμή για τα πάντα είναι τετραπλασιασμένη και η απόδοση των νομισμάτων παρέμεινε η ίδια. Τα γαϊδούρια που επισκέπτονται το κάστρο πουλάνε ως επί το πλείστον άχρηστα αντικείμενα τουλάχιστον για τιμές και το ίδιο άρχισε να συμβαίνει με τις εκδηλώσεις, πολύ ακριβό σε σύγκριση με αυτό που παίρνετε
Αρκετά καλό
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να γίνουν κάποιες ενημερώσεις. Όπως οι μαχητές σας που ανεβαίνουν μόνοι τους όταν βρίσκονται στην αίθουσα εκπαίδευσης πολεμιστών, γιατί δεν μπορώ να είμαι online για μια ώρα+. Οι μαχητές θα πρέπει να αναβαθμιστούν μέχρι το μέγιστο επίπεδο που απαιτείται από την αίθουσα εκπαίδευσης πολεμιστών. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες αίθουσες προπόνησης. Ευχαριστώ
Βαρετό
Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να παίξετε χωρίς να πληρώσετε, αλλά για να κερδίσετε, όχι.. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε.. Ο προγραμματιστής θα βρίσκει πάντα έναν τρόπο να βεβαιωθεί ότι έπρεπε να αγοράσετε ένα στοιχείο παιχνιδιού. , δεν θα λάβετε κανένα ειδικό αντικείμενο
είναι εντάξει
Προσοχή.. Λείπει η υποστήριξη πελατών. Οι πληροφορίες που δίνουν δεν βοηθούν. Το σύστημα τίθεται εναντίον σας όταν vs παίξετε για να κερδίσετε, αντί για να κερδίσετε. Μόλις περάσετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, πρέπει να επενδύσετε σοβαρά χρήματα.
όταν έπαιξα για πρώτη φορά, το απέρριψα μετά από περίπου 30 ημέρες... φαινόταν ότι ήταν ένα παιχνίδι με αγελάδες με μετρητά. Το δοκίμασα ξανά και βρήκα το σύστημα αρκετά ικανοποιητικό για να κάνω αγορές χωρίς $$. Αναμφίβολα, ενισχύεται σε θέματα για ενήλικες, οπότε θα έλεγα 15+. Το σύστημα συνομιλίας και συντεχνίας είναι κακό, επομένως δεν συμμετέχω πραγματικά σε αυτό. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε αυτούς που πληρώνουν. Τούτου λεχθέντος, τα γεγονότα είναι ένας καλός τρόπος να ενσωματωθείς στο παιχνίδι.
Hustle Castle: Medieval games Rollespill juc
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ!
αν δεν εχετε σκοπο να χαλατε 20 ευρο το μηνα τπυλαχιστον στο παιχνιδι μν το ξεκινησεται καν.
πολύ ωραίο παιχνίδι, δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι όμως... λαμβάνω σφάλματα δικτύου κατά τη φόρτωση ενώ το δίκτυο είναι ανοιχτό και λειτουργεί. παρακαλώ διορθώστε γρήγορα
Δεν μπορείτε να περάσετε το επίπεδο 6 χρειάζεστε 2-3 μήνες, πάρα πολύ χρόνο για να αναβαθμίσετε όλα τα πράγματα, πολύ βαρετό και χάνετε χρόνο για τίποτα... 1/10
Ξεκίνησε καλά, αλλά πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να είναι διασκεδαστικό στην αρχή και μετά χτυπάς σε τοίχο κάποια στιγμή και πρέπει να επενδύσεις στο παιχνίδι για να προχωρήσεις. Η τελευταία ενημέρωση παιχνιδιού δεν έχει αναπτυχθεί ελάχιστα και φαίνεται ότι το οικονομικό τμήμα σχεδίασε το παιχνίδι, επομένως πρέπει να ξοδέψετε χρήματα (Talents και Tomes). Οι αγώνες Arena έχουν γίνει απίστευτα ανισόρροπες, έτσι οι νικηφόροι αγώνες σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνουν. Σκέφτεστε να τα παρατήσετε καθώς έχει γίνει ένα άλεσμα για πολύ μικρή ανταμοιβή. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να συνεχίσεις.
DC Legends: Fight Superheroes Igranje uloga hju
Διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά μετά σταμάτησε εντελώς. Οι πρώτες ώρες από το στήσιμο του κάστρου και την εκπαίδευση των ανθρώπων ήταν συναρπαστικές. Αλλά ξαφνικά είναι 5-7 ώρες ανά επίπεδο για να ανέβεις επίπεδο. Έτσι, 50-70 ώρες και 10 επίπεδα αργότερα, μπορείτε να νικήσετε τους επόμενους αντιπάλους. 50-70 ώρες αργότερα, μπορείτε να παίξετε για 15 λεπτά γιατί πρέπει να ανεβείτε ξανά επίπεδο. NTM, αν δεν πληρώσεις, είναι αδύνατο να αποκτήσεις υψηλότερους κατοίκους με 3 αστέρια. Έτσι, ακόμα κι αν έχετε θρυλικό εξοπλισμό και μαχητές υψηλότερου επιπέδου, αλλά είναι 3 αστέρια...θα είστε κάτω στην βαθμίδα της αρένας. Δεν αξίζει περισσότερες από 200 ώρες παιχνιδιού για μικρό αποτέλεσμα. Αποφάσισε να απεγκαταστήσει
Θα μπορούσατε παρακαλώ να σταματήσετε να προσφέρετε τόσα πολλά από τα στοιχεία "καλής προσφοράς" κατά τη σύνδεση; Είναι πολύ ενοχλητικό. Το 99% σίγουρα ΔΕΝ είναι «καλή συμφωνία». Διαφορετικά, το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό αν μπεις σε μια καλή φυλή. Βρείτε ένα όπου οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν και δεν θα συναντήσετε την παγίδα βιαστικής όπου η αρένα γίνεται αδύνατη. Δεν βιάστηκα ποτέ και παίζω τρία χρόνια. Πάντα ήμουν ανταγωνιστικός σε κάθε επίπεδο (TR11 αυτή τη στιγμή). Ξοδεύω περίπου $40 το χρόνο στο παιχνίδι.
όταν φτάσετε στο θρόνο 10, γίνεται 100% πληρωμή για να κερδίσετε το παιχνίδι.
Μεγάλη προσπάθεια, ακόμα κι αν δεν διασκεδάζω αυτά τα παιχνίδια. Υπέροχα γραφικά. 4 αστέρια γιατί είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε σε smartphone με μικρή οθόνη.
Το παιχνίδι χρειάζεται λεπτή ρύθμιση για να είναι πραγματικά πάνω από το μέσο όρο. Φαίνεται ότι όλοι οι αλγόριθμοι χρειάζονται εκ νέου επεξεργασία από pvp, arena, clan war, expiditions ακόμα και gem bay μερικές φορές κατά μέσο όρο έχω τον κύκλο 12-13, αλλά καταστρέφομαι με κάποιο τρόπο τον γύρο 2. Οι σταγόνες εκδηλώσεων φτάνουν στο σημείο όπου πρέπει να αλέσετε ολόκληρο το συμβάν για να λάβετε απλώς αξιοπρεπή λάφυρα. Κοιτάξτε το clash of clans για ένα σύστημα pvp που λειτουργεί, κάντε τα τρόπαια να σημαίνουν κάτι.
Το παιχνίδι δεν μοιάζει καθόλου με τη διαφήμιση που παρακολούθησα για να το κατεβάσω, σας παίρνει επίσης 3 δευτερόλεπτα για να μετακινηθείτε από τη μια οθόνη στην άλλη, δηλαδή σχεδόν κάθε 10 δευτερόλεπτα παίζοντας, φορτώνετε μια νέα οθόνη και χρησιμοποιώ ένα τηλέφωνο 8 GB
Το παιχνίδι είναι φοβερό και εθιστικό. Το μόνο πράγμα που είναι τρομερό σε αυτό το παιχνίδι είναι η αρένα. Χρησιμοποιούσε για να σας ταιριάζει με αντιπάλους παρόμοιων επιπέδων και το έκανε ενδιαφέρον. Τώρα θα είστε τυχεροί να κερδίσετε έναν ή δύο αγώνες. Το επίπεδό μου τώρα είναι 420k και με ταιριάζει με 500k και πάνω, με μια μικρή πιθανότητα να πάρω άλλον αντίπαλο που είναι περίπου 430k. Έχω περίπου 90 εισιτήρια αρένας τώρα γιατί δεν παλεύω σχεδόν καθόλου στην αρένα πια, είναι τόσο ενοχλητικό!
Hustle Castle:Jeu de Stratégie Jeux de rôles tyxw
Το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά έχω περάσει πολλούς μήνες μεγαλώνοντας το κάστρο μου. Το παιχνίδι απαιτεί τόσο πολύ από το χρόνο μου για τόσο μικρή πρόοδο. Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να αγοράσετε με πραγματικά χρήματα. Θα απεγκαταστήσω τώρα. Συγγνώμη.
δεν είναι παιχνίδι για μένα. Έφτασα στο σημείο οι αναβαθμίσεις να διαρκέσουν μια μέρα, οπότε είμαι σαν να μην πρόκειται να το παίξω για μια μέρα και ξέρω ότι απλά θα πάρει περισσότερο χρόνο. οι αναβαθμίσεις διαρκούν πάρα πολύ και η καθυστέρηση για την επούλωση σημαίνει ότι δεν μπορώ απλώς να κάνω ένα γρήγορο τρίψιμο και να επιστρέψω αργότερα. υπερβολική αναμονή που σημαίνει απλώς ότι δεν πρόκειται να παίξω και η λύση για να επιταχύνω τα πράγματα κοστίζει πολύ περισσότερο από ό,τι αξίζει. Μου αρέσει όμως το καλλιτεχνικό στυλ.
Τελειο. Άλλα Θελει. Πολύ. Χώρο
Τόσα πολλά σφάλματα και τόσες πολλές άχρηστες ενημερώσεις που κολλάει πιο συχνά είναι πραγματικά ανησυχητικό
Κακό και πολύ κακό
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά σε παρασύρουν να ξοδέψεις χρήματα. Κερδίστε σε ορισμένα τουρνουά χωρίς χρήματα για να σας δελεάσουν να ξοδέψετε λίγα χρήματα σε μικρά πράγματα και μόλις το κάνετε... είστε τώρα στο χαμηλότερο επίπεδο ή κοντά σε αυτό στο τουρνουά από εκεί και πέρα μέχρι να ξοδέψετε περισσότερα. έχασε μόνο περίπου 5 δολάρια στο παιχνίδι, αλλά μάθημα.
Το Word είναι διασκεδαστικό δεν υπάρχει, αν πληρώνετε αρκετά μπορεί, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε φθηνότερα για να παίξετε. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι δύο φορές την πρώτη φορά στο facebook, δεύτερη φορά στο google play πριν από λίγο καιρό, μπορεί να ήταν η τρίτη φορά και πήρε κακές βαθμολογίες, δεν βελτίωσαν τίποτα σε πολλές λειτουργίες: Πλαϊνό scroller, pay to speed up, fall out bunker remake αλλά με το κάστρο, θα πρέπει να είναι αδρανές παιχνίδι ή δοκιμή για να παίξει σε συγκεκριμένο επίπεδο. Οι διαφημίσεις είναι ασταμάτητα.
1. Το παιχνίδι εμφανίζει ψεύτικες διαφημίσεις που στην πραγματικότητα δεν αντιστοιχούν στο πραγματικό παιχνίδι. Εάν πρέπει να πείτε ψέματα για το πραγματικό περιεχόμενο του παιχνιδιού σας, είναι ήδη ένα κακό σημάδι για μένα. 2. Το παιχνίδι σε αναγκάζει να ξοδέψεις χρήματα για να έχεις έστω και μια μικρή ευκαιρία να ανταγωνιστείς άλλους. Ανεξάρτητα από το πόση προσπάθεια καταβάλλετε για να γίνετε πιο δυνατοί, το παιχνίδι θα σας βάζει πάντα απέναντι σε πολύ ισχυρότερους ανθρώπους. Όταν ήμουν 130k όλοι στην αρένα ήταν 150k+, τώρα είμαι 230k και όλοι είναι 290k+. Τι σύμπτωση!!
Hustle Castle: Medieval games Παιχνίδια ρόλων uop